انجام غربالگری فشارخون در معاونت بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۱ |

در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون، معاونت بهداشت دانشگاه، با استقرار تیم‌های غربالگر، نسبت به کنترل فشارخون کارمندان خود اقدام کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - با استقرار تیم غربالگر مرکز بهداشت غرب تهران در معاونت بهداشت، سه‌شنبه 21 خرداد، فشارخون مدیران و کارمندان این معاونت اندازه‌گیری شد.

دکتر علی گل‌محمدی؛ مدیر پیشگیری و کنترل بیماری‌های معاونت بهداشت، ضمن تقدیر از تلاش‌های خانواده بزرگ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در منطقه تحت پوشش، گفت: اجرای این طرح ملی، گامی مؤثر در راستای کاهش بیماری‌های غیر واگیر است و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با استقرار 373 ایستگاه در حوزه‌ی تحت پوشش دانشگاه، وظیفه غربالگری 50 درصد از گروه‌های هدف ( تمامی افراد بالای 30 سال مادران باردار و بیماران کلیوی) را که جمعیتی بالغ بر یک و نیم میلیون نفر است را بر عهده دارد.

وی افزود: ایستگاه‌های تحت پوشش دانشگاه، در شبکه‌‎‌ها و مراکز بهداشت تابعه، بیمارستان‌های خصوصی و خیریه، بیمارستان‌های دولتی، شهرداری‌ها، داروخانه‌ها، مطب‌های پزشکان، پایگاه‌های اورژانس 115، پایگاه‌های بسیج، ادارات آموزش و پرورش، سازمان‌های تأمین اجتماعی، ستادهای نیروهای مسلح و... مستقر است.

گفتنی است مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از 17 خرداد ماه آغاز شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد که تمامی افراد بالای 30 سال، می‌توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده، نسبت به اندازه‌گیری رایگان فشارخون اقدام کنند و یا در سامانه خود‌اظهاری بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، به آدرس  salamat.gov.ir اطلاعات خود را تکمیل نمایند
.

دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر