بازدید ناظران معاونت بهداشت دانشگاه از روند اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون شهرستان رباط‌کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۰ |

بازرسان و ناظران معاونت بهداشت  دانشگاه، از روند اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در شهرستان رباط کریم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم:  در دومین روز از اجرای  طرح بسیج ملی کنتری فشار خون بالا، ناظران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، یک شنبه 19 خرداد98 با حضور در ایستگاه ثابت کنترل فشارخون،  واقع در میدان میوه و تره‌بار شاهدشهر پرند، از نحوه اجرای طرح، وضعیت ایستگاه ثابت و... بازدید کردند.

گفتنی است تمامی افراد با لای 30 سال، مادران باردار و بیماران کلیوی؛ می‌توانند تا 15 تیرماه سال جاری، با مراجعه به واحدهای بهداشتی و ایستگاههای ثابت و سیار و ارائه کارت ملی؛ به صورت رایگان فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 17 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر