اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در کارخانجات تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۰ |

همزمان با آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون، جلسات هماهنگی با کارشناسان بهداشت حرفه ای کارخانجات در مناطق مختلف برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – همزمان با آغاز بسیج ملی کنترل فشارخون طی هماهنگی‌های انجام شده توسط واحدهای بهداشت حرفه‌ای شبکه‌ها و مراکز بهداشت تابعه، از آغاز اجرای این طرح مهم ملی، چندین جلسات هماهنگی و آموزشی برای کارشناسان بهداشت حرفه‌ای و پزشکان شاغل در کارخانجات تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراکز بهداشت غرب و شمال غرب و شبکه‌های بهداشت و درمان شهریار، قدس، ملارد، بهارستان و رباط‌کریم برگزار شد.

در این جلسات اهمیت و لزوم اجرای طرح برای شرکت کنندگان توضیح و نحوه صحیح فشارخون گرفتن آموزش داده و در ادامه آن ثبت نام از کارشناسان و پزشکان متقاضی همکاری در اجرای طرح به‌عنوان رابط انجام شد.

همچنین به همت واحدهای بهداشت حرفه ای شبکه‌ها و مراکز، با سایر کارخانجات فاقد تشکیلات بهداشت حرفه‌ای مکاتبات لازم جهت هماهنگی در اجرای طرح با تیم‌های سیار فشارخون انجام شد.

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر