پیوستن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران به بسیج ملی کنترل فشارخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۹ |
​  نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران در بسیج ملی کنترل فشار خون شرکت کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه -  دکتر کریستف هملمن به همراه جمعی از کارشناسان نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در کشورمان ضمن حضور در ایستگاه سنجش فشارخون مستقر در ستاد مرکزی وزارت بهداشت، که به همت معاونت بهداشت دانشگاه ایجاد شده است؛ یکشنبه 19 خرداد 98، فشار خون خود را اندازه‌گیری کردند.

دکتر علیرضا مهدوی؛ معاون دفتر مدیریت بیماری‌های غیر واگیر، ضمن تقدیر از تلاشهای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران در استقرار ایستگاه سیار وزارت بهداشت، درخصوص پیوستن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران به بسیج ملی فشار خون گفت: دکتر هملمن ضمن استقبال از برگزاری بسیج ملی کنترل فشارخون، اجرای این کمپین را گامی مؤثر در راستای کاهش بیماری‌های غیر واگیر دانست.

گفتنی است مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، از 17 خرداد ماه آغاز شده و تا 15 تیرماه ادامه دارد که تمامی افراد بالای 30 سال، می‌توانند با مراجعه به مراکز تعیین شده نسبت به اندازه‌گیری رایگان فشارخون اقدام کنند و یا در سامانه خود‌اظهاری بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، به آدرس  salamat.gov.ir اطلاعات خود را تکمیل نمایند.

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر