بازدید مدیر دفتر توسعه سازمان ملل از مرکز کاهش آسیب طلیعه مهر یزدان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱ |
مدیر و نمایندگان تیم پایش و ارزشیابی دفتر توسعه سازمان ملل از مرکز کاهش آسیب طلیعه مهر یزدان معاونت بهداشت، بازدید کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت –نمایندگان تیم پایش و ارزشیابی دفتر توسعه سازمان ملل با هدف بررسی و نظارت بر برنامه‌های کاهش آسیب مصرف مواد حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت از مرکز طلیعه مهر یزدان بازدید کردند.
در این بازدید که با حضور مدیر پروژه گلوبال فاند دفتر توسعه سازمان ملل، رئیس پیشگیری و کاهش آسیب اعتیاد وزارت متبوع و هیئت همراه انجام شد؛ فرآیندها، برنامه‌های مرکز بررسی و در خصوص ارائه مطلوب خدمات، بحث و تبادل نظر شد.
دکتر جمشید واشانی؛ مدیر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت، از نحوه‌ و مراحل انجام خدمات، گزارشی را ارائه کرد.

هیئت بازدید کننده، ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مرکز، با کارکنان و مددجویان گفتگو کردند.
توضیح اینکه مرکز طلیعه مهر یزدان تحت پوشش مرکز بهداشت شمال غرب تهران

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر