برگزاری همایش استانی نحوه ارزیابی بیمارستان‌های داوطلب دریافت لوح بیمارستان‌های دوستدارکودک

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۸ |

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، همایش استانی نحوه ارزیابی بیمارستان‌های داوطلب دریافت لوح بیمارستانهای دوستدارکودک، در سطح استان تهران را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – همایش استانی نحوه ارزیابی بیمارستان‌های داوطلب دریافت لوح دوستدار کودک در سطح سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی، شنبه 28 اردیبهشت 98 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان شهید هاشمی نژاد برگزار شد.

در این نشست که با حضور کارشناسان شیر مادر معاونت‌های بهداشت و درمان هر سه دانشگاه، مترون، سوپروایزر آموزشی و کارشناسان شیر مادر بیمارستان‌های داوطلب دریافت لوح  تشکیل شد، فریبا فلاح زاده؛ کارشناس برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر دانشگاه علوم پزشکی ایران، با توجه به قریب الوقوع بودن ارزیابی بیمارستان‌های داوطلب دریافت لوح، توسط تیم ارزیابی از وزارت متبوع، توضیحاتی مبسوط در خصوص نحوه ارزیابی بیمارستان‌های دوستدارکودک ارائه داد.

در ادامه احمدی؛ کارشناس شیر مادر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و قاسمی؛ کارشناس شیر مادر معاونت بهداشت شهید بهشتی نکات مهم و ضروری در این خصوص را بیان کردند.

برای موفقیت تغذیه با شیر مادر و حمایت مادران در مراحل بارداری، زایمان و نیز بستری کودک بیمار زیر 2سال؛ اجرای صحیح ده اقدام بیمارستان‌های دوستدارکودک، به عنوان معیارهای بین‌المللی توصیه شده است. راه‌اندازی بیمارستان‌های دوستدارکودک، یک نهضت جهانی است که توسط یونیسف و سازمان جهانی بهداشت آغاز شده است. هدف آن اعطاء بهترین شروع به هر نوزاد از طریق برقراری و ارائه مراقبت‌های بهداشتی مناسب، برای حمایت از تغذیه با شیر مادر، به عنوان یک رفتار معمول، در جوامع مختلف و اجرای 10 اقدام برای تغذیه موفق با شیر مادر و خاتمه دادن به توزیع رایگان یا ارزان‌قیمت شیرمصنوعی در بیمارستان‌ها می باشد.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر