کسب انطباق کامل آزمایش دید مستقیم سالک، در برنامه مهارت آزمایی کشوری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۶ |

معاونت بهداشت دانشگاه، موفق به کسب انطباق کامل آزمایش دید مستقیم سالک، در برنامه مهارت آزمایی کشوری آزمایشگاه مرجع سلامت شد.

دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه، در مصاحبه با روابط عمومی معاونت بهداشت گفت: در برنامه مهارت آزمایی کشوری آزمایش دید مستقیم سالک، که با هدف ارزیابی و توانمندی تشخیصی کارشناسان شاغل در آزمایشگاه‌های تحت پوشش معاونت بهداشت، از اسفند 97 تا اردیبهشت 98 انجام شد؛ دانشگاه علوم پزشکی ایران، موفق به کسب انطباق کامل با نتیجه مورد انتظار آزمایشگاه مرجع سلامت گردید.

وی افزود: در این طرح کشوری، شبکه های بهداشت و درمان شهریار، رباط‌کریم، بهارستان، شهر قدس و مرکز بهداشت شمال غرب تهران، شرکت کرده و این افتخار ارزشمند را برای دانشگاه، کسب کردند.

معاون بهداشت دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات کارشناسان تلاشگر آزمایشگاه‌های تحت پوشش، برای ایشان، توفیق روزافزون در راستای خدمت به مردم شریف کشور را مسئلت کرد.

دفعات مشاهده: 52 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر