استقرار تیم سلامت در مصلی شهر رباط کریم به مناسبت هفته سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۷ |

در ششمین روز از هفته سلامت و با مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه امام جمعه شهر رباط کریم به حوزه سلامت شهرستان، ایستگاه سلامت در مصلی این شهر برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، در راستای بزرگداشت هفته سلامت و با همکاری واحد های آموزش بهداشت، بهداشت خانواده، گسترش، تدارکات و اورژانس115 این شبکه، جمعه6 اردیبهشت98، تیم‌های سلامت با حضور پزشک، دو مراقب سلامت خانم و آقا  در مصلی شهر باط کریم مستقر شدند.

در این ایستگاه، 120 نمازگزار خدمات رایگان سلامت نظیر:  معاینات پزشکی،  بررسی فشارخون،  اندازه گیری قد و وزن و محاسبه نمایه توده بدنی، مشاوره تغذیه و ... را دریافت کردند.

توضیح اینکه پس از اتمام نماز سیاسی- عبادی جمعه، حجت الاسلام و المسلمین، حاج آقا ترابی و برخی از مسئولین شهرستان از غرفه و ایستگاه سلامت بازدید کردند.

گفتنی است:  ضمن استقبال نمازگزاران از خدمات دریافتی سلامت وآموزشهای چهره به چهره،  500 رسانه آموزشی نیز بین ایشان توزیع شد.

هفته اول اردیبهشت ماه به عنوان هفته سلامت با شعار"مراقبتهای اولیه بهداشتی، راهی به سوی پوشش همگانی سلامت" نامگذاری شده است و در این راستا برنامه های مرتبط متنوعی در شهرستان اجرا می شود.

دفعات مشاهده: 34 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر