ارایه خدمات دندانپزشکی در مناطق سیل‌زده‌ی استان خوزستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳ |

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، بیش از 500 خدمت دندانپزشکی اورژانس را در مناطق سیل‌زده‌ی استان خوزستان، ارائه کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – با توجه به انتخاب دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه معین شهرستان هویزه استان خوزستان، گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت، با اعزام دندانپزشک و دستیار، به مدت یک هفته خدمات دندانپزشکی اورژانس را به شهروندان عزیز هویزه و سوسنگرد ارائه داد.

دکتر فتانه رهنما؛ مدیر گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: با توجه به انتخاب دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه معین سلامت شهرستان هویزه در استان خوزستان، این گروه با اعزام یک دندانپزشک مجرب ( دکتر احسان الله نصیری) و یک دستیار ( دلاور اسدی گوگرچین) به همراه مواد مصرفی و ملزومات لازم، به مدت یک هفته از تاریخ 26 فروردین ماه تا اول اردیبهشت 98، خدمات دندانپزشکی اورژانس را به شهروندان عزیز در شهرهای هویزه و سوسنگرد ارائه کرد.

وی تصریح کرد: گروه اعزامی بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت در طول یک هفته، بیش از 500 خدمت اورژانس دندانپزشکی؛ شامل: معاینه دندانی، آموزش بهداشت دهان و دندان، جراحی اورژانس، شکستگی فک، شکستگی تاج دندانی، کشیدن دندان و ترمیم دندان‌ها را ارائه داد.

گفتنی است، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، جهت ارائه‌ی خدمات بهداشت محیط، بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، بهداشت روان و بهداشت خانواده، آمادگی دارد تا در صورت اعلام نیاز به مردم مناطق سیل‌زده خدمات‌رسانی کند.

دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر