برگزاری مراسم تقدیر از واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۷ |

مراسم تقدیر از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال‌غرب تهران در روز سه شنبه 27 فروردین با حضور دکتر فربد عبادی فرد آذر معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شمال‌غرب تهران: در راستای اجرای بهینه برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در ایام نوروزی، مراسم تقدیر و تشکر از کارشناسان این واحد، سه شنبه 27 فروردین با حضور دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشت دانشگاه، دکتر هاله احمدنیا رئیس مرکز بهداشت شمال غرب، دکتر معافی کارشناس مسئول بهداشت محیط و کارشناسان بهداشت محیط در محل سالن جلسات این مرکز برگزار شد.

در این جلسه گزارش مختصری از عملکرد و دستاوردهای مرکز بهداشت شمال غرب در برنامه سلامت نوروزی ارائه و با اهدای لوح تقدیر از زحمات کارشناسان مربوطه تشکر شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر