برگزاری همایش روز جوان در شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۹ |

شبکه بهداشت و درمان ملارد با همکاری اداره ورزش و جوانان این شهرستان، همایش روز جوان را برگزار کرد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد: مقارن با روز جوان و میلاد حضرت علی اکبر (ع)، همایشی مشترک به همت شبکه بهداشت و درمان ملارد و اداره ورزش و جوانان شهرستان، پنج شنبه 29 فروردین 98 در سالن اجتماعات شهید طحانی برگزار شد.
در این همایش با شعار" مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت"؛ علاوه بر جوانان شهرستان، امام جمعه شهرستان، معاون فرماندار، رییس اداره ورزش و جوانان، مدیر اداره آموزش و پرورش، معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان ملارد و مسئول واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس، فرمانده نیروی انتظامی و سایر مسئولان ادارات حضور داشتند.

از آنجا که ارتقای سلامت جوانان در زمینه های سلامت جسمی، روانی، اجتماعی، رفاهی و معنوی حائز اهمیت بوده و با خدمات شبکه بهداشت و درمان ملارد مبنی بر ارائه خدمات به جوانان در پرونده الکترونیک سلامت و توجه به خودمراقبتی و شیوه زندگی سالم نیازمند همکاری ارگان ها و سازمان های ذینفع در ارتقای شاخص های سلامت جوانان می باشد بر این اساس واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس بر اساس وظایف ذاتی خود اقدام به شناسایی گروه هدف جوان در سطح شهرستان، در اماکن تجمعی و اعلام فراخوان جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی مطابق با بسته خدمتی جوانان می نماید علاوه بر اینکه کلیه مفاهیم سلامت در حوزه جوانان جهت نهادینه شدن در مناسبت های مختلف آموزش داده می شود.

خلاصه فعالیت های انجام شده در همایش شامل:
  • برپایی غرفه سلامت
  • استقرار تیم سلامت شامل پزشک، مراقب سلامت جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی
  • اندازه گیری قد جوانان
  • اندازه گیری وزن جوانان
  • انجام تن سنجی و محاسبه BMI
  • شناسایی موارد چاقی، اضافه وزن، لاغری و ارجاع به کارشناس تغذیه جهت دریافت رژیم غذایی مناسب و درمان
  • کنترل فشارخون جوانان، شنیدن صدای قلب وریه
  • گرفتن شرح حال از جوانان جهت مشخص شدن تاریخچه خانوادگی مثبت از نظر بیماری های شایع
    بررسی شیوه زندگی جهت غربالگری عوامل خطر
  • آموزش مفاهیم سلامت به جوانان
  • توزیع مگادوز ویتامین دی 50000
  • آموزش نحوه و زمان مصرف ویتامین دی و آشنایی با عوارض جانبی آن
  • توزیع کتابچه راهنمای ازدواج شاد و پایدار در بین جوانان
  • توزیع پمفلت، تراکت و بروشورهای آموزشی با مضامین( پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی، ازدواج شاد و پایدار و پیشگیری از رفتارهای خشونت آمیز و.....) در بین جوانان

در  پایان نیز آموزش گروهی با هدف معرفی واحد سلامت جوانان و خدمات ارائه شده توسط این واحد به منظور افزایش آگاهی جوانان و مراجعه آنها به مراکز بهداشتی درمانی جهت دریافت خدمات ارائه شد.

دفعات مشاهده: 20 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر