برگزاری همایش بزرگ دوچرخه سواری در شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |
همایش همگانی دوچرخه سواری به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روزجوان در پارک بانوان واقع در بلوار الغدیر مارلیک برگزارشد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملارد: همایش بزرگ دوچرخه سواری با هدف ارتقای نشاط و شادابی، حفظ سلامت روان جوانان، ترویج و تبلیغ فرهنگ دوچرخه سواری و ایجاد رغبت بیشتر شهروندان به ورزش همگانی؛ با مشارکت شبکه بهداشت و درمان ملارد و اداره ورزش و جوانان، چهارشنبه 28 فروردین 98 و با حضور بیش از 60 رکاب زن، از ابتدای بلوار الغدیر تا پارک بانوان ملارد برگزار شد.

در حاشیه این آیین، پوسترهایی با مضمون شعار هفته سلامت با محتوای " مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت" و پوستر جوان در طول جاده سلامت نصب و در معرض دید عموم قرار داده شد.

پایگاه موقت ارائه خدمات بهداشتی متشکل از اعضای تیم سلامت جهت ارائه بسته خدمتی جوانان برپا شد، آمبولانس اورژانس 115 نیز در کنار تیم سلامت جهت پیش بینی مخاطرات احتمالی و تدابیر اولیه استقرار داشت.

در طول همایش خدمات سلامت محور زیر توسط تیم سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس ارائه شد:
  • اندازه گیری قد جوانان
  • اندازه گیری وزن جوانان
  • انجام تن سنجی و محاسبه BMI
  • شناسایی موارد چاقی، اضافه وزن، لاغری و ارجاع به کارشناس تغذیه جهت دریافت رژیم غذایی مناسب و درمان
  • کنترل فشارخون جوانان
  • شنیدن صدای قلب و ریه
  • گرفتن شرح حال از جوانان جهت مشخص شدن تاریخچه خانوادگی مثبت از نظر بیماریهای شایع
  • بررسی شیوه زندگی جهت غربالگری عوامل خطر
  • آموزش مفاهیم سلامت به جوانان
  • توزیع مگادوز ویتامین دی 50000
  • آموزش نحوه و زمان مصرف ویتامین دی و آشنایی با عوارض جانبی آن
  • توزیع کتابچه راهنمای ازدواج شاد و پایدار در بین جوانان
  • توزیع پمفلت، تراکت و بروشورهای آموزشی با مضامین پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی، ازدواج شاد و پایدار و پیشگیری از رفتارهای خشونت آمیز و..... در بین جوانان

در پایان از برندگان با هدایایی نقیس، تقدیر و تشکر شد.

دفعات مشاهده: 11 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر