برگزاری همایش روز ملی جوان در فرهنگسرای خلیج‌فارس شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |

همایش روز ملی جوان به مناسبت زادروز ولادت حضرت علی اکبر (ع) در فرهنگسرای خلیج‌فارس شهرستان شهریار چهارشنبه  28 فروردین 98 بـرگزار شد .

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار: همایش روز ملی جوان به مناسبت 28 فروردین با حضور دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهریار، دکتر سخاوتی معاون بهداشتی شبکه و کارکنان شبکه بهداشت برگزار شد.

در غرفه شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار مراقب سلامت، پزشک، روانشناس،کارشناس تغذیه، کارشناس بیماریها، کارشناس بیماریهای رفتاری، کارشناس DIC و کارشناس آموزش و سلامت جوانان نوجوانان و مدارس به مراجعین جوان، مشاوره و خدمات بهداشتی ارائه دادند.

همچنین رسانه های آموزشی و ویتامین دی توسط کارشناس تغذیه توزیع شد و آموزش های لازم نیز داده شد.

دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر