ارایه خدمات دندانپزشکی اورژانس در مناطق سیل‌زده‌ی استان خوزستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۷ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در مناطق سیل‌زده‌ی استان خوزستان، خدمات دندانپزشکی اورژانس ارائه می‌دهد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – با توجه به انتخاب دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه معین شهرستان هویزه استان خوزستان، معاونت بهداشت با استقرار یک دستگاه یونیت سیار دندانپزشکی و اعزام دندانپزشک و دستیار، به مدت یک هفته خدمات دندانپزشکی اورژانس را به شهروندان هویزه ارائه می‌دهد.

دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس مرکز بهداشت استان تهران در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت بیان کرد: با توجه به بارندگی‌های شدید و جاری شدن سیل در استان خوزستان و نیاز هموطنان عزیز در این منطقه به خدمات دندانپزشکی ( با جاری شدن سیل در اولویت بعدی شکستگی دندان و شکستگی فک شدت پیدا می کند)؛ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با استقرار یک دستگاه یونیت سیار دندانپزشکی، از تاریخ 26 فروردین تا اول اردیبهشت 98، خدمات اورژانس دندانپزشکی، را به مردم ارائه می‌دهد.

وی افزود: با توجه به انتخاب دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دانشگاه معین شهرستان هویزه استان خوزستان، کادری مجرب؛ شامل دندانپزشک ( دکتر احسان الله نصیری) و دستیار ( دلاور اسدی گوگرچین) به همراه مواد مصرفی و ملزومات لازم خدمات اورژانس دندانپزشکی را به شهرستان هویزه اعزام کرد.

معاون بهداشت دانشگاه با تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل‌ها، برای کاستن آلام هموطنان سیل‌زده تصریح کرد: خدمات اورژانس دندانپزشکی ارئه شده در طی این یک هفته؛ شامل: معاینه دندانی، آموزش بهداشت دهان و دندان، جراحی اورژانس، شکستگی فک، شکستگی تاج دندانی، کشیدن دندان و ترمیم دندان‌ها است.

دکتر عبادی فرد آذر عنوان کرد: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، جهت ارائه‌ی خدمات بهداشت محیط، بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، بهداشت روان و بهداشت خانواده، آمادگی دارد تا در صورت اعلام نیاز به مردم مناطق سیل‌زده خدمات‌رسانی کند.

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر