ارائه خدمات اورژانس دندانپزشکی شبانه‌روزی توسط معاونت بهداشت در بیمارستان فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۶ |

معاونت بهداشت دانشگاه، خدمات اورژانس دندانپزشکی شبانه‌روزی را اسفند 97 و فروردین 98، در بیمارستان فیروزآبادی به مراجعه کنندگان ارئه داد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – بالغ بر هزار خدمت اورژانس دندانپزشکی، از 25 اسفند تا فروردین 98، به صورت شبانه‌روزی در بیمارستان فیروزآبادی به مردم ارائه شد.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت بیان کرد: با توجه به نیاز هموطنان عزیز به خدمات اورژانس دندانپزشکی در ایام پایانی سال 97 و آغازین روزهای بهار 98، این خدمات به صورت شبانه‌روزی، از 25 اسفند 97 تا 17 فروردین 98 و با همکاری بیمارستان فیروزآبادی به مردم ارائه شد.

وی افزود: گروه دهان و دندان معاونت بهداشت با استقرار 21 دندانپزشک، بالغ بر هزار خدمت به مراجعین بیمارستان ارائه کرد. این خدمات شامل: انجام معاینه دندانی، آموزش بهداشت دهان و دندان، جراحی اورژانس، ترمیم دندانی، شکستگی تاج دندان، کشیدن دندان، فیشورسیلانت و جرمگیری دندان بود.

دکتر رهنما، با تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل‌ها برای ارتقای سطح سلامت مردم تصریح کرد: با توجه به لزوم خدمت به هموطنان سیل‌زده‌ی استان خوزستان، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، یک دستگاه یونیت سیار دندانپزشکی به همراه یک دندانپزشک و یک دستیار ( آقای دکتراحسان الله نصیری دندانپزشک، دلاور اسدی گوگر چین ) و همچنین مواد مصرفی و ملزومات لازم خدمات اورژانس دندانپزشکی را، از تاریخ 26 فروردین تا اول اردیبهشت 98 در شهرستان هویزه مستقر می‌کند.

دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر