برگزاری جلسه هماهنگی پیشگیری از آسیبهای ورزشی دانش آموزان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |

معاونت بهداشت دانشگاه، اولین جلسه هماهنگی پیشگیری از آسیبهای ورزشی دانش آموزان را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – اولین جلسه هماهنگی پیشگیری از آسیبهای ورزشی دانش آموزان، یکشنبه 25 فروردین 98 با حضور دکتر فرهاد فیروز بخت مدیر گروه سلامت، جمعیت و خانواده معاونت بهداشت، منصور سیف رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و سرپرستان مراکز بهداشت تابعه در سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر فیروزبخت، در خصوص اهداف برنامه و چگونگی اجرا در مدارس منتخب شهرستان شهریار و منطقه 2 شهر تهران مطالبی را بیان کرد.

مهرانگیز سرتیپی زاده؛ کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشت در خصوص نحوه اجرای طرح بر اساس دستوالعمل وزارتی C4D( پروژه ارتباطی برای تغییر رفتار با هدف پیشگیری از مصدومیت های غیر عمد در دانش آموزان) مواردی را ارائه داد.

در این جلسه در خصوص برنامههای مداخله‌ای برای کاهش آسیب های ورزشی در دانش آموزان بحث و تبادل نظر شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر