برگزاری کارگروه واگذاری واحدهای دندانپزشکی حوزه‌ی بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |

معاونت بهداشت دانشگاه، اولین کارگروه واگذاری واحدهای دندانپزشکی خود در سال 98 را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – اولین کارگروه واگذاری واحدهای دندانپزشکی حوزه‌ی بهداشت دانشگاه در سال 98، با حضور معاون اجرایی معاونت بهداشت و سرپرست گروه نظارت و برونسپاری دانشگاه، یکشنبه 25 فروردین برگزار شد.

دکتر فتانه رهنما؛ مدیر گروه دهان و دندان معاونت بهداشت در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: کارگروه برنامه واگذاری واحدهای دندانپزشکی مراکز خدمات جامع سلامت، با حضور دکتر علیرضا بحرالعلوم؛ معاون اجرایی و دکتر فروزان فهیم؛ رئیس گروه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت و نیز سرکار خانم زندیه سرپرست گروه نظارت و برون سپاری دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که توسط گروه دهان و دندان معاونت بهداشت برگزار شد؛ دکتر بحرالعلوم گزارشی از اقدامات انجام شده از آبان ماه سال گذشته تا کنون را ارائه داد.

در ادامه جلسه نیز فرآیندهای اجرایی واگذاری واحدهای دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت در بخش برون‌سپاری در دانشگاه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 103 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر