برگزاری اولین جلسه گروه بهداشت دهان و دندان در سال 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۱ |
گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت، اولین جلسه کاری خود در سال 98 را برگزار کرد.

دکتر فتانه رهنما؛ رئیس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه، در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت گفت: در این جلسه که با حضور رئیس گروه شبکه و ارتقای سلامت - مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و کارشناس سلامت جوانان و مدارس معاونت بهداشت و کارشناس مسئولان بهداشت دهان و دندان شبکه ها و مراکز بهداشت تابعه در تاریخ 20/1/98 برگزار شد، در خصوص اجرای برنامه های بهداشت دهان و دندان و چالش های موجود بحث و گفتگو شد.

دکتر فروزان فهیم؛ رئیس گروه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، به سؤالات همکاران در خصوص اشکالات نحوه ثبت خدمات بهداشت دهان و دندان مراقبان سلامت و دندانپزشکان پاسخ داد.

دکتر فرهاد فیروزبخت؛ مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت نیز، در خصوص چالش‌های موجود که موجب عدم همکاری تعدادی از مدارس تحت پوشش در اجرای برنامه های بهداشت دهان و دندان می شود، مطالبی را بیان کرد.

در این جلسه در مورد نحوه فعالیت مراقبان سلامت و دندانپزشکان دربرنامه های بهداشت هان و دندان به تفصیل بحث و گفتگو شد.

دفعات مشاهده: 105 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر