همراهی ممیزان دفاتر خدمات سلامت با معاونت بهداشت در تأمین سلامت مردم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۰ |
در برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی 98، ممیزان دفاتر خدمات سلامت به عنوان بازوانی ارزشمند، همراه بازرسان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت بودند.

روابط عمومی معاونت بهداشت –  ممیزان دفاتر خدمات سلامت حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت، در اجرای مطلوب برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی، حضوری فعال داشتند.

این دفاتر در مناطق 9، 18 و 22 در طول برنامه سلامت نوورزی 98، با مشارکتی فعال با بازرسان بهداشت محیط، بالغ بر 600 ممیزی از اماکن هدف برنامه انجام و در سامانه‌ی جامع بازرسی ثبت کردند.

توضیح اینکه: در حین ممیزی، سنجش با تجهیزات پرتابل و آموزش شاغلین مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نیز انجام شد.

دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر