پلمپ 5 واحد متخلف منطقه 9 تهران توسط بازرسان گشت ویژه و با حضور خبرنگاران استودیو سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۹ |
بازرسان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت با حضور قضات تعزیرات، کارشناسان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و اصناف و نیز خبرنگاران شبکه سه سیما، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی منطقه 9 تهران بازدید و 5 واحد متخلف را پلمپ کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت – گشت ویژه بازرسی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران به همراه قضات تعزیرات، کارشناسان اصناف و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و با حضور خبرنگاران شبکه سه سیما، پنج شنبه هشت فروردین 98، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی منطقه 9 تهران، انجام و 5 واحد متخلف را پلمپ شد.

مهندس سارا کریمی؛ مسئول بهداشت محیط غرب تهران در مصاحبه با استودیو سلامت وزارت متبوع(پخش از شبکه سه سیما )گفت: با توجه به افزایش فعالیت مراکز تهیه توزیع مواد غذایی در آستانه سال نو و افزایش سفرهای نوروزی و به منظور حفظ سلامت مردم و مسافران و در راستای برنامه عملیاتی مدیریت مهندسی سلامت نوروزی، روز پنج شنبه، هشتم فروردین امسال، گشت مشترکی با حضور بازرسان بهداشت محیط غرب تهران، در معیت قاضی تعزیرات و نمایندگان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و اداره اصناف، در منطقه 9 تهران انجام شد.

وی در ادامه افزود: پیرو تحویل اخطار 48 ساعته به برخی از متصدیان متخلف از مقررات بهداشتی، 5 واحد صنفی دارای نواقص بهداشتی ( 3 آرایشگاه و 2 نانوایی سنتی ) پلمپ شدند.
مسئول بهداشت محیط غرب تهران با تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل ها و امکانات برای ارائه‌ی خدمات مطلوب در برنامه سلامت نوروزی، خاطرنشان کرد: تشدید نظارت بر مراکز تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی – بازدید از مهمان پذیرها، اماکن مذهبی، تفریحی و محلهای اسکان مسافران نوروزی – اندازه گیری مقدار بار میکروبی سطوح کترینگ و دست کارگران طباخی ها - کنترل کیفی و انجام نمونه برداری از شبکه‌های آبرسانی و سنجش ph در نانوایی های سنتی، از جمله فعالیتهایی است که توسط بازرسان این حوزه، با نهایت دقت انجام می شود.

گفتنی است ثبت بازرسی هر سه واحد در سامانه جامع بازرسی توسط تبلت ( مجهز به سیستم عامل اندروید) در محل انجام شد. در قالب این گشت، مصاحبه مجزا در مورد کلیات و اهداف برنامه سلامت نوروزی و فعالیت های بازرسان بهداشت محیط در این ایام، توسط دوربین استودیو سلامت وزارت بهداشت ضبط و از شبکه سوم سیما پخش می شود.

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر