هفده روز فعالیت معاونت بهداشت در اجرای برنامه سلامت نوروزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۸ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر: کارشناسان و بازرسان خدوم حوزه‌ی بهداشت دانشگاه، تا هفدهمین روز از برنامه سلامت نوروزی، 19916 بازرسی، 98 واحد متخلف را پلمپ و بیش از یازده تن مواد غیربهداشتی و فاسد را معدوم کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت از آغاز برنامه سلامت نوروزی (20 اسفند 97) تا پایان هفتمین روز بهار، 19916 بازرسی از اماکن عمومی، پلمپ 98 واحد متخلف و معدوم سازی بیش از یازده تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی توسط بازرسان پرتوان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت انجام شد.

دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس مرکز بهداشت استان تهران در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت، ضمن تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل ها و امکانات برای ارائه‌ی خدمات مطلوب در برنامه سلامت نوروزی، خاطرنشان کرد: تشدید نظارت بر مراکز تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی بازدید از مهمان پذیرها، اماکن مذهبی، تفریحی و محلهای اسکان مسافران نوروزی اندازه گیری مقدار بار میکروبی سطوح کترینگ و دست کارگران طباخی ها - کنترل کیفی و انجام نمونه برداری از شبکه‌های آبرسانی و سنجش ph در نانوایی های سنتی، از جمله فعالیتهایی است که توسط بازرسان این حوزه، با نهایت دقت انجام می شود و در این بازرسی ها، تعداد 2089 اخطار رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی صادر شد.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: با گذشت 17 روز از اجرای برنامه سلامت نوروزی، بیش از یازده تن مواد فاسد و غیر بهداشتی توسط گشتهای مشترک بازرسی (بهداشت تعزیرات اصناف شهرداری دامپزشکی و نیروی انتظامی) معدوم شده است؛ که به صورت عمده شامل مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی – رنگ ها، طعم دهنده ها و افزودنی‌های غیر مجاز – انواع کنسرو، کمپوت و نوشابه های غیر مجاز - شیرینی، شکلات و کاکائوی غیرمجاز آجیل غیربهداشتی - آب میوه های فاسد – سنگ نمک – لبنیات تاریخ مصرف گذشته و ... بود.

دکتر عبادی فرد آذر ادامه داد: در راستای اجرای بهینه و مطلوب برنامه سلامت نوروزی، تا پایان روز هفتم سال جاری، 98 واحد غیرمجاز تعطیل و پلمپ شده و 258 واحد نیز به مراجع قضائی معرفی و با  160 دست فروش و دوره‌گرد نیز در راستای حفظ سلامت مردم عزیز، برخورد قانونی شد. و 201 بازرسی و گشت مشترک با سازمان ها و دستگاه های اجرایی و نظارتی هم طراز داشتیم.

معاون بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: تا پایان هفتم فروردین امسال، 367 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی، 779 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و استخرهای شنا و همچنین 6303 مورد سنجش کلر باقیمانده آب شرب، انجام شده است.

رئیس مرکز بهداشت استان تهران، ضمن تأکید بر ضرورت و اهمیت مشارکت مردم در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه، گفت: در این ایام، به 326 مورد شکایت سامانه 190 نیز رسیدگی شد.

دکتر عبادی فرد آذر افزود: حجم کاری بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از ابتدای برنامه سلامت نوروزی تاکنون، بر حسب نفر ساعت، 3942 ساعت است؛ که نشان از تلاش بی بدیل این عزیزان دارد و 3902 کارت بهداشت نیز صادر شد.

وی در ادامه گفت: با توجه به اهمیت ارتقای سطح سواد سلامت مردم به عنوان اصلی ترین بازوهای حمایتی برای اعتلای سطح بهداشت جامعه خاطرنشان کرد: در اولین روز سال، نزدیک به یکصد و چهل هزار رسانه‌ی آموزشی، به مسافران نوروزی و مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین اصناف، توزیع شد.

دکتر عبادی فرد آذر با تأکید بر لزوم و اهمیت ارائه خدمات بهداشتی به مردم عزیز، افزود: 32 مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان های تابعه و مناطق غرب و شمال غرب تهران، در ایام تعطیلات فعال بوده و خدمات بهداشتی را به مردم ارائه می دهند.

دکتر عبادی فرد آذر تأکید کرد: تمام همت و تلاش حوزه‌ی مدیریتی و کارشناسان و بازرسان معاونت بهداشت دانشگاه، حفظ و تأمین سلامت مردم عزیز و مسافران نوروزی، به ویژه در ایام تعطیل است.

معاون بهداشت دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای ارزنده‌ی، کارشناسان حوزه‌ی معاونت بهداشت در ایام نوروز، گفت: سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان است.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر