مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی زیر ذره بین بازرسان گشت ویژه و دوربین خبرنگاران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۷ |
بازرسان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت با حضور قضات تعزیرات و کارشناسان دامپزشکی و اصناف، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تهرانسر بازدید و بیش از صد کیلوگرم مواد غذایی فاسد را معدوم کردند./ دو فقره کارت جعلی بهداشت نیز ضبط شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – گشت ویژه بازرسی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران به همراه قضات تعزیرات و کارشناسان اصناف و دامپزشکی، چهارشنبه هفت فروردین 98، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تهرانسر، بازدید کرده و بیش از 100 کیلوگرم مواد غذایی فاقد قابلیت مصرف را معدوم کردند. همچنین دو فقره کارت جعلی بهداشت نیز ضبط شد.

مهندس سارا کریمی؛ مسئول بهداشت محیط غرب تهران در مصاحبه با استودیو سلامت وزارت متبوع گفت: با توجه به افزایش فعالیت مراکز تهیه توزیع مواد غذایی در آستانه سال نو و افزایش سفرهای نوروزی و به منظور حفظ سلامت مردم و مسافران و در راستای برنامه عملیاتی مدیریت مهندسی سلامت نوروزی، روز چهارشنبه، هفتم فروردین امسال، گشت مشترکی با حضور بازرسان بهداشت محیط غرب تهران، در معیت قاضی تعزیرات و نمایندگان سازمان دامپزشکی و اداره اصناف، در منطقه تهرانسر انجام شد.

وی در ادامه افزود: بازدید و کنترل بهداشتی از سه واحد صنفی (دو رستوران و یک مرغ فروشی) انجام و محصولات خام دامی نیز، توسط نماینده دامپزشکی کنترل شد. همچنین بیش از 100 کیلو گرم مواد غذایی فاقد قابلیت مصرف ( از جمله 30 کیلوگرم گوشت چرخ کرده و 15 کیلوگرم مرغ فرآوری شده ) در محل معدوم شد.
مسئول بهداشت محیط غرب تهران با تأکید بر استفاده از تمامی پتانسل ها در راستای حفظ سلامت عمومی بیان کرد: دو مورد نمونه برداری از برنج و مایع زعفران، برای بررسی وجود رنگهای مصنوعی انجام و به آزمایشگاه مرجع دانشگاه علوم پزشکی ایران ارسال شد.

همچنین پس از استعلام کارت و گواهینامه بهداشت متصدیان، دو فقره کارت جعلی بهداشت نیز ضبط شد. با توجه به مشاهده نواقص بحرانی و غیر بحرانی در واحد های صنفی بازدید شده، پیگیری مجدد و اعمال مقررات انجام می شود.

گفتنی است ثبت بازرسی هر سه واحد در سامانه جامع بازرسی توسط تبلت ( مجهز به سیستم عامل اندروید) در محل انجام شد. در قالب این گشت، مصاحبه مجزا در مورد کلیات و اهداف برنامه سلامت نوروزی و فعالیت های بازرسان بهداشت محیط در این ایام، توسط دوربین استودیو سلامت وزارت بهداشت ضبط و از شبکه سوم سیما پخش می شود.

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر