دیدار عیدانه دکتر عبادی فرد آذر و مهندس عرب از حوزه‌ی بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۵ |
معاون بهداشت و مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه با حضور در مدیریت ها و گروه های این معاونت، سال جدید را تبریک گفتند.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه به همراه مهندس مهدی عرب؛ مدیر روابط عمومی این معاونت، صبح روز دوشنبه پنجم فروردین1398، با حضور در مدیریت ها و گروه های تخصصی این معاونت، سال نو را به همکاران تبریک گفتند.

ایشان ضمن تشکر و تقدیر از تلاشهای کارکنان حوزه‌ی معاونت بهداشت، آغاز فصل تحول هستی را سرآغاز تحول در تمام امور زندگی دانسته و سالی توأم با سلامتی،سعادت، بهروزی، خیر و برکت برای همکاران آرزو کردند.

دکتر عبادی فرد آذر، تلاش مضاعف همکاران را برای ارتقای سطح سلامت مردم در سال جدید خواستار شدند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 75 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر