دکتر فربد عبادی آذر، از فعالیتهای برنامه سلامت نوروزی می گوید عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه در دوازده روز اجرای برنامه سلامت نوروزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر: کارشناسان و بازرسان خدوم حوزه‌ی بهداشت دانشگاه، تا سیزدهمین روز از برنامه سلامت نوروزی، 17051 بازرسی، 87 واحد متخلف را پلمپ، ده و نیم تن مواد غیربهداشتی و فاسد را معدوم و حدود هفت هزار خدمت بهداشتی ارائه دادند.

روابط عمومی معاونت بهداشت از آغاز برنامه سلامت نوروزی (20 اسفند 97) تا پایان دومین روز بهار، 17051 بازرسی از اماکن عمومی، پلمپ 87 واحد متخلف و معدوم سازی قریب به ده و نیم تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی توسط بازرسان پرتوان حوزه‌ی تحت پوشش معاونت بهداشت انجام و حدود هفت هزار خدمت بهداشتی ارائه شد.

دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس مرکز بهداشت استان تهران در مصاحبه با روابط عمومی این معاونت، ضمن تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل ها و امکانات برای ارائه‌ی خدمات مطلوب در برنامه سلامت نوروزی، خاطرنشان کرد: تشدید نظارت بر مراکز تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی بازدید از مهمان پذیرها، اماکن مذهبی، تفریحی و محلهای اسکان مسافران نوروزی اندازه گیری مقدار بار میکروبی سطوح کترینگ و دست کارگران طباخی ها - کنترل کیفی و انجام نمونه برداری از شبکه های آبرسانی و سنجش ph در نانوایی های سنتی، از جمله فعالیتهایی است که توسط بازرسان این حوزه، با نهایت دقت انجام می شود.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: با گذشت 12 روز از اجرای برنامه سلامت نوروزی، حدود ده و نیم تن مواد فاسد و غیر بهداشتی توسط گشتهای مشترک بازرسی (بهداشت تعزیرات اصناف شهرداری دامپزشکی و نیروی انتظامی) معدوم شده است؛ که به صورت عمده شامل مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی – رنگ ها، طعم دهنده ها و افزودنی‌های غیر مجاز – انواع کنسرو، کمپوت و نوشابه های غیر مجاز - شیرینی، شکلات و کاکائوی غیرمجاز آجیل غیربهداشتی - آب میوه های فاسد – سنگ نمک – لبنیات تاریخ مصرف گذشته و ... بود.

دکتر عبادی فرد آذر ادامه داد: در راستای اجرای بهینه و مطلوب برنامه سلامت نوروزی، تا روز سوم سال جاری، 87 واحد غیرمجاز تعطیل و پلمپ شده و 178 واحد نیز به مراجع قضائی معرفی و با  152 دست فروش و دوره‌گرد نیز در راستای حفظ سلامت مردم عزیز، برخورد قانونی شد و حدود 200 بازرسی و گشت مشترک با سازمان ها و دستگاه های اجرایی و نظارتی هم طراز داشتیم.

معاون بهداشت دانشگاه خاطرنشان کرد: تا سوم فروردین امسال، 309 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی و صنعتی، 578 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و استخرهای شنا و همچنین پنج هزار مورد سنجش کلر باقیمانده آب شرب، انجام شده است.

رئیس مرکز بهداشت استان تهران، ضمن تأکید بر ضرورت و اهمیت مشارکت مردم در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه، گفت: در این ایام، به 241 مورد شکایت سامانه 190 نیز رسیدگی شد.

دکتر عبادی فرد آذر افزود: حجم کاری بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از ابتدای برنامه سلامت نوروزی تاکنون، بر حسب نفر ساعت، 27800 ساعت است؛ که نشان از تلاش بی بدیل این عزیزان دارد و 3593 کارت بهداشت نیز صادر شد.

وی در ادامه گفت: با توجه به اهمیت ارتقای سطح سواد سلامت مردم به عنوان اصلی ترین بازوهای حمایتی برای اعتلای سطح بهداشت جامعه خاطرنشان کرد: در اولین روز سال، نزدیک به یکصد و سی هزار رسانه‌ی آموزشی، به مسافران نوروزی و مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت و همچنین اصناف، توزیع شد.

دکتر عبادی فرد آذر با تأکید بر لزوم و اهمیت ارائه خدمات بهداشتی به مردم عزیز، افزود: 32 مرکز خدمات جامع سلامت در شهرستان های تابعه و مناطق غرب و شمال غرب تهران، در ایام تعطیلات فعال بوده و خدمات بهداشتی را به مردم ارائه می دهند.

رئیس مرکز بهداشت استان تهران گفت: تا سومین روز از سال جدید، 7 هزار خدمت بهداشتی به مردم ارائه شده که غالباً شامل واکسیناسیون غربالگری هایپوتیروئیدی، ویزیت پزشک و خدمات بهداشتی دیگر بود.

دکتر عبادی فرد آذر تأکید کرد: تمام همت و تلاش حوزه‌ی مدیریتی و کارشناسان و بازرسان معاونت بهداشت دانشگاه، حفظ و تأمین سلامت مردم عزیز و مسافران نوروزی، به ویژه در ایام تعطیل است.

معاون بهداشت دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای ارزنده‌ی، کارشناسان حوزه‌ی معاونت بهداشت در ایام نوروز، گفت: سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان است.

دفعات مشاهده: 197 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر