شیرینی فروشیهای شمال غرب تهران زیر ذره بین نظارتی معاونین بهداشت و درمان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳ |

در سومین روز از فصل تحول هستی، شیرینی فروشی های شمال غرب تهران، با حضور معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، بازرسی و 200 کیلوگرم مواد لبنی فاسد معدوم شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه در بازرسی سرزده و نوروزی سومین روز سال نو، دکتر فربد عبادی فرد آذر و دکتر نادر توکلی؛ به ترتیب معاونین بهداشت و درمان دانشگاه به همراه مهندس مهدی عرب مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت از قنادی و شیرینی فروشی واقع در شمال غرب تهران، 200 کیلوگرم مواد لبنی فاسد معدوم شد.

در این بازرسی، دکتر عبادی فرد آذر؛ شرایط ساختمانی، ابزار و تجهیزات، کارت بهداشت، آموزش و بهداشت فردی کارکنان و بهداشت مواد غذایی واحدهای بازدید شده را ارزیابی کرد و نواقص بهداشتی واحد ها به متصدیان ابلاغ و مقدار 200 کیلوگرم مواد لبنی فاسد شامل شیر و خامه، در محل کشف و با دستور معاون بهداشت دانشگاه، معدوم شد.

معاون بهداشت دانشگاه، با قید فوریت، دستور داد تا متصدیان نسبت به رفع نواقص بهداشتی اقدام کنند.
دکتر عبادی فرد آذر، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای ارزنده‌ی، کارشناسان حوزه‌ی معاونت بهداشت در ایام نوروز، گفت: سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان است.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر