رستوران های شهرستان رباط کریم زیر ذره بین بازرسی نوروزی معاون بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳ |

در بازرسی نوروزی معاونین بهداشت و درمان دانشگاه از رستورانهای شهرستان رباط‌کریم، 50 کیلوگرم مواد‌غذایی فاقد شرایط بهداشتی، معدوم شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت –در بازرسی‌های نوروزی معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، از اماکن تهیه، توزیع و پخش مواد غذایی تحت پوشش در سومین روز از سال جدید؛ دکتر فربد عبادی فرد آذر، دستور معدوم سازی 50 کیلوگرم مواد‌غذایی غیربهداشتی رستورانی در رباط‌کریم را، صادر کرد.

دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان تهران، ابزار و تجهیزات، شرایط ساختمانی و نظافت عمومی اماکن را بررسی کرد و بهداشت فردی کارکنان مرتبط با مواد غذایی، کارت بهداشت و گواهینامه بهداشت اصناف ایشان را ارزیابی و بر دریافت کارت و گواهینامه بهداشت برای افراد فاقد آن تاکید کرد.

در این بازرسی ها، وضعیت بهداشتی اماکن و کارکنان به دقت بررسی شده و در نهایت دقت و قاطعیت، با موارد غیربهداشتی، برخورد قانونی می شود.

رئیس مرکز بهداشت استان تهران، خاطرنشان کرد: در برنامه سلامت نوروزی، تیم مدیریتی معاونت بهداشت و بازرسان تیزبین و هوشیار ایم معاونت، حفظ و تأمین سلامت مردم در ایام شاد عید نوروز را جزء لاینفک اهداف خود می دانند و با افرادی که سلامتی مردم عزیز را تهدید کنند، با قاطعیت برخورد می کنند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر