بازدید سرپرست و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه از پایگاه اورژانس جاده‌ای شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۳ |
سرپرست و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، در سومین روز سال نو، از پایگاه اورژانس جادهای شهریار، بازدید کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت - در سومین روز از فروردین 98، دکتر جلیل کوهپایه زاده، دکتر فربد عبادی فرد آذر و دکتر نادر توکلی؛ به ترتیب، سرپرست و معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، از پایگاه اورژانس جاده‌ای شهریار بازدید کردند.

تیم مدیریتی دانشگاه  با حضور در پایگاه اورژانس جاده‌ا‌ی که در مبادی ورودی شهرستان شهریار قرار گرفته از تجهیزات و امکانات موجود بازدید کرده و همچنین استقرار آمبولانس های اورژانس در جاده های پرتردد، ارزیابی و بررسی شد.

ایشان ضمن تبریک عید نوروز، توصیه های لازم در خصوص تلاش برای خدمات رسانی هر چه مطلوب تر به مردم را ارائه دادند.

گفتنی است طبق روال هر ساله، پایگاههای اورژانس ۱۱۵ دانشگاه، آماده ارایه خدمت رسانی به مسافران و مهمانان نوروزی است.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر