افتتاح اولین کانون سلامت محله شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ |

اولین کانون سلامت محله شهرستان شهریار، 20 اسفند 97 در شهر وحیدیه افتتاح شد.

به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار: تشکیل کانون سلامت محله، گامی اساسی در اجتماعی کردن سلامت و رویکردی نوین برای تامین مشارکت های مردمی می باشد افزایش عدالت اجتماعی، ارتقاء سواد سلامت جامعه به همراه افزایش امید به زندگی از مهمترین اهداف راه اندازی کانون های سلامت هستند. در همین راستا به همت شبکه بهداشت و درمان شهریار و موسسه مهر آفرینان سلامت اولین کانون سلامت محله در شهر وحیدیه با حضور نمایندگانی از معاونت اجتماعی دانشگاه ایران، شورای اسلامی و شهرداری شهر وحیدیه و داوطلبین عضو در کانون سلامت محله در تاریخ 20 اسفند 97 افتتاح شد.

در این مراسم دکتر ناصح  مدیر شبکه بهداشت و درمان به بیان اهداف و خط مشی ها در خصوص اجتماعی شدن سلامت درسطح شهرستان پرداخت وی خاطر نشان کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی و مالی نظام سلامت کشور پاسخگوی 25% نیاز های سلامت می باشد و برای ارتقاء سطح سلامت جامعه سازماندهی مشارکت های اجتماعی و مردمی یک ضرورت است  در ادامه برنامه دکتر هاشم پور، رئیس اداره همکاری های بین بخشی و توسعه پایدار معاونت اجتماعی دانشگاه ایران در خصوص اهمیت و ضرورت برنامه تشکیل کانون محلات و فرآیند اجرای آن در سطح شهرستان مباحثی را بیان کرد و سپس خانم زرین قلم مدیر موسسه کانون سلامت مهر آفرینان راهیان سلامت ضمن  معرفی کانون سلامت،  خلاصه ای از عملکرد این موسسه، اهداف و برنامه ها این کانون  را گزارش داد.

در این برنامه آیین افتتاح کانون سلامت محله وحیدیه توسط آقای دکتر ناصح و خانم زرین قلم انجام شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 3 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر