پلمپ سردخانه غیرمجاز در منطقه 18 تهران و توقیف 820 کیلوگرم مواد لبنی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ |
بازرسان بهداشت حوزه معاونت بهداشت، سردخانه غیرمجاز در منطقه 18 تهران را پلمپ و 820 کیلوگرم مواد لبنی را توقیف کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت – بازرسان مرکز بهداشت غرب تهران، عصر سه شنبه 21 اسفند 97، سردخانه غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی در شهرک صادقیه را پلمپ کردند.
این سردخانه که در منطقه 18 تهران، محصولات لبنی فاقد مشخصات و تولید شده در محل نامعلوم را نگهداری می کرد و این مواد در شرایط دمایی نامشخص به این سردخانه منتقل می کرد؛ عصر روز یکشنبه شناسایی و پلمپ شد.

در این بازدید، ضمن نمونه برداری از 820 کیلوگرم مواد لبنی موجود؛ 70 کیلوگرم کره و 750 کیلوگرم پنیر تا تعیین تکلیف نهایی، در محل ضبط شد. همچنین پرونده تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 12 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر