پلمپ پنج واحد عرضه کننده قلیان در منطقه 9 تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ |
مرکز بهداشت غرب تهران، پنج واحد عرضه کننده قلیان در منطقه 9 تهران را پلمپ کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: پنج واحد عرضه کننده قلیان در منطقه 9 تهران، در گشت مشترک بازرسان بهداشت و پلیس اطلاعات کلانتری 119 مهرآباد جنوبی، چهارشنبه 22 اسفند 97، پلمپ شد.

این گشت بازرسی در راستای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه مبنی بر افزایش نظارت و کنترل بهداشتی مراکز تهیه توزیع مواد غذایی؛ در واحدهای صنفی دارای عرضه قلیان انجام شد.

بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران و پلیس اطلاعات کلانتری 119 مهرآباد جنوبی؛ با استفاده از حداکثر توان و بسیج امکانات و نیروها، درپی تحویل اخطار 48 ساعته، چهارشنبه 22 اسفند 97، پنج واحد عرضه کننده قلیان ( چایخانه/ قهوه خانه سنتی و معمولی/ سفره خانه سنتی ) و دارای نواقص متعدد بهداشتی، در محدوده منطقه 9 شهرداری تهران را پلمپ کردند.

واحدهای پلمپ شده پس از بازه زمانی مقرر و با اخذ تعهد محضری برای رفع نواقص بهداشتی و عدم عرضه قلیان، بازگشایی و پیگیری مجدد خواهند شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر