برگزاری کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ |
معاونت بهداشت، کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر را برای دانشجویان مامایی برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه کارگاه عملی تغذیه با شیر مادر، سه شنبه 21 اسفند  97 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

این کارگاه به همت مسئولین دانشکده پرستاری و مامایی و پیرو مصوبات کمیته دانشگاهی مبنی بر ضرورت آموزش دانشجویان مامایی قبل از ورود به بیمارستان، در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اجرا شد.

فریبا فلاح زاده کارشناس شیر مادر دانشگاه، در خصوص روش های صحیح در آغوش گرفتن و شیردادن به شیرخوار، نحوه دوشیدن شیر با دست و شیردوش برقی، نحوه نگهداری شیر مادر، نحوه خورانش شیر مادر به نوزاد، دستورالعمل تماس پوست با پوست مادر و نوزاد و kmc آموزش داد.

در ادامه نحوه شیردهی صحیح مادر، از بدو تولد نوزاد تا استقرار کامل شیردهی و پیشگیری از مشکلات شیردهی بصورت کامل، عنوان و دانشجویان روش های صحیح بغل کردن و پستان گرفتن شیرخوار، تغذیه شیرخوار با کاپ و نحوه دوشیدن شیر با دست را بر روی مولاژ تمرین کردند. در پایان کتاب راهنمای مادران برای تغذیه باشیر مادر در اختیار کلیه اساتید و دانشجویان قرار گرفت.

توضیح اینکه: بر اساس هماهنگی های انجام شده، این کارگاه در سالن کارگاهی این دانشکده در سال 98 برای کلیه دانشجویان پرستاری اجرا خواهد شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر