برگزاری مانور کشوری مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ |
مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی با حضور وزیر بهداشت، دوشنبه 20 اسفند 97 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - این برنامه با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت، دکتر رئیسی معاون بهداشت وزیر، دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، دکتر لشکری مدیر کل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان، معاونین دانشگاه و هیئت همراه، کارشناسان بهداشت و نمایندگان سازمانهای نظارتی و اجرایی، در مرکز همایش های رازی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه ضمن خیر مقدم به مقام عالی وزارت و دست اندرکاران مانور سلامت نوروزی عنوان کرد: در طی سال اقدامات نظارت و بازرسی در حوزه سلامت انجام می شود ولی در برخی زمانهای خاص، به دلیل اهمیت موضوع مانورهای بهداشتی انجام می شود.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یک دانشگاه سلامت محور تمام تلاش خود را می نماید تا خدمات رسانی خوبی برای جمعیت بزرگ تحت پوشش خود انجام دهد.

دکتر نمکی؛ وزیر بهداشت ضمن تقدیر از سربازان و افسران عرصه سلامت کشور و همکاری سازمان اورژانس، نیروی انتظامی و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت سلامت کشور در سطح قابل قبول بین المللی قرار داشته و این دستاورد حاصل تلاش شبانه روزی تمامی کارکنان خدوم حوزه‌ی سلامت کشور است.

وی عنوان کرد: امروز به یمن و تلاش همه افراد در حوزه سلامت، توانستیم بیماریها را نسبت به سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی به کمتر از یک دهم کاهش داده و همچنین پوشش واکسیانسیون را به 100 درصد برسانیم.

دکتر نمکی بر دو مقوله سلامت و امنیت تاکید داشت و افزود: شما کار بزرگی را در زمینه خدمات رسانی به مردم انجام دادید، البته امسال با توجه به شرایط اقتصادی حاکم، کار سخت تر است و بازرسی و نظارت ها هم تشدید می شود.

وزیر بهداشت از تیم های بازرسی بهداشت محیط درخواست کرد تا ضمن حفظ ابهت کاری در بازدیدها، رعایت اصول اخلاقی و برخورد مناسب و همراه با تکریم را مورد توجه قرار دهند.

معاون بهداشت وزیر، نیز گزارشی از عملکرد این حوزه در نوروز 97 ارائه و بیان کرد: در نوروز گذشته، بیش از 900 هزار بازدید انجام شده است و حدود 20 هزار بازدید مشترک با همکاری سازمانهای ذیربط صورت گرفته، که جای تقدیر دارد.

دکتر رئیسی اظهار کرد: سلامت حق همه مردم است و همه سازمانها می بایست با همکاری بین بخشی سلامت مردم را تضمین نمایند.
وی مجهز شدن بهداشت محیط به دستگاههای پروتابل را نقطه عطفی در ارائه خدمات معرفی کرد.

معاون بهداشت وزیر خطاب به کارشناسان بهداشت تصریح کرد: شما پشتوانه مردم  و مرزبانان سلامت کشور هستید.
وی ضمن تشکر از همکاری سازمانهای متولی سلامت؛ به ویژه همکاران انتظامی و قضایی، اولویت های حوزه بهداشت در ایام نوروز را برشمرد و افزود: امسال نظارت و بازرسی بهداشتی بر مکان های حساس تشدید و استفاده از دفاتر خدمات سلامت توسعه می یابد.

معاون بهداشت وزارت متبوع خاطر نشان کرد: به مردم این اطمینان را می دهیم که سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت( سامانه 190) در تمام ایام سال، به ویژه در ایام نوروز به صورت شبانه و روزی فعال است.

دکتر لشکری؛ مدیر کل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان نیز از دیگر سخنرانان بود و در خصوص امنیت انسانی و اهمیت حوزه بهداشت، غذا و دارو سخنرانی و تاکید نمود: یکی از وظایف اصلی سازمان تعزیرات حکومتی تشویق کنشگران اقتصادی بر رعایت قوانین است.
وی گفت: همه ما موظفیم استاندارد های بین المللی در برای تضمین سلامت مردم رعایت نماییم.

دکتر لشگری با اشاره به انجام بازدیدهای مشترک بیان کرد: این اقدامات با هدف حمایت از حقوق مصرف کنندگان انجام می شود و نکته مهم در این راستا، قاطعیت در اجرای احکام و برخورد با متخلفین است.

گفتنی است، در پایان این برنامه، فرمان آغاز مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی، توسط وزیر بهداشت و به صورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور آغاز شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 57 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر