آغاز مانور برنامه سلامت نوروزی در سراسر کشور با حضور وزیر بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ |
مانور برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی" از 20 اسفند 97 تا 20 فروردین 98" با هدف ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در ایام تعطیلات، با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزیر، دکتر جلیل کوهپایه زاده سرپرست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر لشگری مدیر کل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان، همچنین نمایندگان دادستانی استان تهران و سایر دستگاه ها و نهادهای نظارتی و اجرایی در سالن همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، آغاز به کار کرد.

فرمان آغاز برنامه سلامت نوروزی توسط وزیر بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس در دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه، گیلان و زاهدان صادر شد.

دکتر نمکی وزیر بهداشت و دکتر رئیسی معاون بهداشت به همراه مقامات عالی رتبه‌ی دانشگاه و سایر ارگانهای نظارتی و اجرایی، از تیم های بازرسی مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی بازدید کرده و از نزدیک با تیم های بازرسی گفتگو کردند.

وزیر بهداشت از تلاشهای مجموعه مدیریت بهداشت محیط که آرامش بهاری و سلامت نورزوی مردم را حفظ و تأمین می کنند، تقدیر و تشکر نمود و برای ایشان، آرزوی عزت و سرافرازی کرد.
دکتر نمکی و هیئت همراه، از نمایشگاه دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی نیز دیدن کرد.

تیم های بازرسی بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با همکاری سایر ارگانهای نظارتی از تمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، شبکه های آب آشامیدنی، بیمارستان ها و سایر اماکن عمومی شامل رستوران ها، نانوایی ها، هتل ها، آرایشگاه ها، اماکن بین راهی و ... بازدید می کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف یا مشکل بهداشتی از طریق مراجع قانونی ذیربط اقدام لازم انجام می شود.

این برنامه هر روز از ساعت 8  صبح تا 20 با حضور 72 تیم بازرسی صبح و عصر در روزهای عادی در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا شده و بازدید های شبانگاهی نیز به صورت موردی از اماکن حساس و فعال ارائه دهنده خدمات انجام می شود.

امسال دفاتر خدمات سلامت فعال در سراسر کشور از جمله استان تهران در بازدیدهای ممیزی حضور دارند.

گفتنی است سامانه پاسخگویی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمامی ساعات شبانه روز، آماده دریافت اخبار، اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه بهداشت و درمان می باشد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر