کشف و پلمپ کارگاه تولید مواد غذایی غیرمجاز مسکونی و معدوم سازی دو تن مواد فاسد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ |
بازرسان بهداشت محیط حوزه‌ی معاونت بهداشت دانشگاه، یک کارگاه تولیدی غیرمجاز در منطقه شمال غرب را کشف و پلمپ کرده و بیش از دو تن مواد غذایی فاسد را معدوم کردند.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - یک کارگاه تولیدی غیرمجاز مسکونی در منطقه شمال غرب، توسط بازرسان بهداشت محیط حوزه‌ی معاونت بهداشت دانشگاه، کشف و پلمپ شد.

عصر روز یکشنبه 19 اسفند 97، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال غرب، کارگاه غیرمجاز تولید و توزیع مواد غذایی در یک باب منزل مسکونی 3 طبقه در منطقه یوسف آباد را شناسایی کرده و با هماهنگی با ارگانهای ذی ربط و با حضور خبرنگاران برنامه در شهر شبکه پنج سیما، این کارگاه را در یک عملیات سریع میدانی پلمب کردند.

تیم بازرسی بهداشت پس از اخذ مجوز ورود از طرف دادسرای ناحیه 19 ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی و هماهنگی با کلانتری 125و دامپزشکی، این کارگاه غیرمجاز را که در شرایط کاملا" غیر بهداشتی فعالیت می کرد را پلمپ کرده و بیش از 2 تن انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از جمله: سمنو، فندق کارامل، پوست پرتقال پخته شده، مسقطی، انواع میوه های یخ زده و رنگ شیمیایی غیرمجاز معدوم شد و سایر مواد غذایی دارای تاریخ مصرف، نیز توقیف و مکان پلمپ و پرونده به دادگاه ارسال شد.
مهندس محمدحسین معافی؛ مسئول بهداشت محیط منطقه شمال غرب تهران در مصاحبه با خبرنگار برنامه در شهر تصریح کرد: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه، با تمام قوا با تهدیدکنندگان سلامت مردم برخورد کرده و این فعالیتهای در ایام تعطیلات نوروزی نیز تشدید می شود.

گفتنی است در این مورد، گزارش شکایت یک شهروند مسئول به سامانه تلفنی 190و اقدام به موقع بازرسان بهداشت محیط  بسیار موثر بود.

دفعات مشاهده: 33 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر