رستوران ها و سفره خانه های شمال غرب تهران زیر ذره بین بازرسی معاون بهداشت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، شامگاه سه شنبه 14 اسفند 97 از رستوران ها و سفره خانه های شمال غرب تهران بازرسی کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - در ادامه بازدید های سرزده معاون بهداشت از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر تهران، شامگاه سه شنبه 14 اسفند 97، دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان تهران، از رستوران ها و سفره خانه های شمال غرب تهران بازرسی کرد.

معاون بهداشت دانشگاه، شرایط ساختمانی، ابزار و تجهیزات، کارت بهداشت، آموزش و بهداشت فردی کارکنان و بهداشت مواد غذایی واحد های بازدید شده را ارزیابی کرد و نواقص بهداشتی واحد ها به متصدیان ابلاغ شد.

وی با قید فوریت، دستور داد تا متصدیان نسبت به رفع نواقش بهداشتی اقدام کنند.

گفتنی است، در این بازدید خبرنگاران شبکه پنج سیما(برنامه در شهر) حضور داشته و این بازرسی از اخبار استان تهران پخش می شود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر