برگزاری دوره های کشوری استخراج شاخصها و پایش و ارزیابی برنامه HIV

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۳۰ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران دوره های کشوری " استخراج شاخصها و پایش و ارزیابی برنامه HIV " را در هتل فردوسی تهران برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه_معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای واگیر و اداره ایدز، دوره های کشوری " استخراج شاخص ها و پایش و ارزیابی برنامه HIV " را در تاریخ های 27 – 28 و 30 بهمن و اول اسفند 1397 و در هتل فردوسی تهران برگزار کرد.

این کارگاه با توجه به گستردگی و پویایی خدمات مرتبط با اچ آی وی/ ایدز در مراکز مشاوره بیماری های رفتاری، به عنوان زیر ساخت ارزشمند برنامه کنترل اچ آی وی در کشور، افزایش دانش و مهارت کارشناسان کشوری برنامه در خصوص ارتقای شاخص ها و ارائه خدمات مراقبت و درمان HIV/AIDS در این مراکز برگزار شد. با توجه به اهمیت این موضوع، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای واگیر و اداره ایدز؛ اقدام به برگزاری دوره های کشوری " استخراج شاخص ها و پایش و ارزیابی برنامه HIV "برای 180 نفر از کارکنان حیطه HIV در کل کشور نمود.
در ابتدای این برنامه، دکتر پروین افسرکازرونی رئیس اداره ایدز مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، ضمن بیان اهمیت استخراج شاخص ها در کنترل بیماری اچ آی وی، انتظارت خود را از کارکنان این برنامه در کل کشور بیان کرد.
در ادامه دکتر علی گل محمدی مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت دانشگاه ایران، اهمیت برنامه ریزی و پایش در مراکز خدمات جامع سلامت را تبیین کرد.
همچنین دکتر نامداری مسئول پایش و ارزشیابی برنامه کشوری کنترل ایدز با برگزاری بخش های نظری و عملی، نحوه استخراج شاخص ها و ارزیابی برنامه را آموزش داد.
گفتنی است، تأسیس مراکز مشاوره بیماری های رفتاری، راهکار اجرایی پیشگیری از ایدز در کشورهایی است که در برنامه پیشگیری و درمان موفق بوده اند و پروتکل های سازمان بهداشت جهانی نیز، راه اندازی مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری را یکی از مهمترین راهکارها، برای پیشگیری از رفتارهای پر خطر و آگاه سازی جامعه نسبت به آنها، می داند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر