افتتاح پروژه مرکز خدمات جامع سلامت صباشهر شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۸ |
با حضور مدیر فنی و امور عمرانی استانداری، پروژه ی مرکز خدمات جامع سلامت صباشهر را افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار: ساختمان مرکز خدمات جامع سلامت صباشهر 18 بهمن افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .

این پروژه با 500 مترمربع زیر بنا و در دو طبقه،  با همکاری و مشارکت شهرداری صباشهر احداث و در هفتمین روز دهه مبارک فجر 97 مورد بهره برداری قرار گرفت.

مراسم افتتاح این پروژه با حضور مهندس علی اکبر خراسانی مدیر کل دفتر فنی و امور عمرانی استانداری، حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا زرینه امام جمعه صباشهر، مهندس محمودی نماینده مردم شهرستان های شهریار، قدس و ملارد، مهندس طاهری فرماندار شهرستان شهریار، دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان، مهندس ....  شهردار صباشهر و تعدادی از مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان  شهریار و  همچنین خانواده معظم شهدا، معتمدین و  جمعی از شهروندان صباشهر برگزار شد.

دکتر محمدهادی ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار در مراسم افتتاح این پروژه  اعلام کرد: سازه مرکز خدمات جامع سلامت صباشهر توسط شهرداری صباشهر و تکمیل آن توسط شبکه بهداشت و درمان و از محل اعتبارات طرح تحول سلامت انجام شده است و این مرکز با بخش های پزشکی، دندانپزشکی، بهداشت محیط و حرفه ای، سلامت روان، مراقبت سلامت و داروخانه به شهروندان محترم صباشهر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می کند.

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر