برگزاری کارگاه استانی سیستم تهویه در بیمارستان ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه استانی سیستم تهویه در بیمارستان ها را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت کارگاه استانی سیستم تهویه در بیمارستان ها به منظور ارتقای دانش فنی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در بیمارستان های استان تهران توسط گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت ایران با همکاری گروه های بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مرکز بهداشت شمال غرب، دوشنبه 15 دی 97 در سالن اندیشه مرکز بهداشت غرب برگزار شد.

مهندس محبوبه نجاریان، رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در خصوص اهمیت ارتقای دانش فنی کارشناسان و اهداف و برنامه‌های آموزشی که توسط کمیته مشترک هماهنگی سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران تصمیم گیری شده است سخنرانی کرد.

مهندس علیرضا حریری، کارشناس ارشد بهداشت حرفه ای و رئیس گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت شهید بهشتی، مدرس این کارگاه برای 150 نفر از کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در بیمارستان های استان تهران و بازرسان بهداشت حرفه ای بیمارستانی معاونت های بهداشت سه دانشگاه استان تهران بود.

در این کارگاه‌ کارشناسان به صورت کاربردی با انواع سیستم‌های تهویه در بیمارستان، ‌اجزای سیستم‌های تهویه،  نحوه بازرسی از سیستم‌های تهویه و شرح وظایف کارشناسان در بررسی و کنترل مخاطرات ناشی از آلودگی هوای محیط کار،‌ نحو‌ه سنجش آلاینده‌های محیط کار و کاربرد انواع ماسک‌های تنفسی در محیط‌های کار در مراکز بهداشتی درمانی آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر