برگزاری کارگاه استانی ارزیابی ریسک در بیمارستان ها

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه استانی ارزیابی ریسک در بیمارستان ها را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت کارگاه آموزشی ارزیابی ریسک در بیمارستان ها به منظور ارتقای دانش فنی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در بیمارستان های استان تهران، توسط گروه بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت ایران با همکاری گروه های بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و مرکز بهداشت شمال غرب، سه شنبه 16 دی 97 در سالن اندیشه مرکز بهداشت غرب برگزار شد.

در این کارگاه که براساس مصوبه کمیته استانی گروه های بهداشت حرفه ای سه دانشگاه (ایران، تهران و شهید بهشتی) بر گزار شد، 150 نفر از کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شاغل در بیمارستان های استان تهران و بازرسان بهداشت حرفه ای بیمارستانی معاونت های بهداشت سه دانشگاه حضور داشتند.

دکتر ابراهیمی عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، مدرس کارگاه؛ درخصوص اهمیت ارزیابی و مدریت ریسک‌ در بیمارستان مطالبی را بیان کرد. همچنین یکی از متدهای اررزیابی ریسک، به صورت عملی برای کارشناسان تشریح شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 33 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر