برگزاری کارگاه استانی غربالگری تکامل کودکان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دانشگاه های تهران و شهید بهشتی، کارگاه استانی غربالگری تکامل کودکان را برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: کارگاه استانی آموزشی توجیهی پروژه تعیین نقاط برش ASQ-3 وASQ-SE دوشنبه 15 بهمن 97، برای پرسشگران تهران و در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در این کارگاه کارشناسان ستادی کودکان دانشگاههای ایران، شهید بهشتی و تهران در خصوص دستورالعمل نسخه سوم ابزار غربالگری تکامل کودکان(ASQ-3  ) و نسخه دوم ابزار غربالگری تکامل عاطفی- اجتماعی( ASQ-SE) و دستورالعمل اجرای میدانی و نمونه گیری خوشه ای آموزش های لازم را به شرکت کنندگان ارائه نمودند. در پایان به سوال های شرکت کنندگان در خصوص نحوه اجرای طرح پاسخ داده شد و مقرر شد قبل از اجرای طرح، نشست یک روزه جهت انجام هماهنگی های لازم برگزار شود.

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر