پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در چهلمین طلیعه فجر انقلاب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، به مناسبت ایام نورانی فجر انقلاب اسلامی، پیامی را صادر کرد. متن پیام این گونه است.

بسم الله النور
مقام معظم رهبری(مد ظله العالی): دهه فجر، مظهر شکوه و عظمت و فداکاری ملت ایران است.

متبرک شدن طلوع فجر انقلاب امسال؛ به نام حضرت فاطمه زهرا(س) و تقارن ایام الله نورانی دهه ی فجر با ایام فاطمیه، عطر دفاع از ولایت را بیش از پیش، در ایران عزیزمان پراکنده می کند و بستری است معطّر، برای انتقال پیام معنوی این انقلاب. انقلابی که با رهبری مردی پاک از سلاله ی حضرت طاهره(س)، وحدت کلمه و تکیه بر قدرت خروشان ملتی مؤمن و آزادی خواه، به ثمر نشست و معجزه ی قرن شد؛ معجزه ای الهی و آیینه ای شد که خورشید اسلام در آن درخشید و در حال حاضر، چشم امید مسلمانان، مظلومان و مستضعفان جهان به این انقلاب دوخته شده است.

موفقیت‌های حیرت انگیز انقلاب اسلامی، تأثیرات شگرف خود را در محیط بین الملل، بیش از هر مقطع تاریخی دیگر، آشکار ساخته است و جهان امروز، خواستار فراهم شدن بسترهای لازم برای برخورداری از نقشه ی راه، طرح‌ها و الگوهای جمهوری اسلامی ایران، برای دگرگون سازی ساختار و هندسه ی قدرت است.

ملت عزیز ما به خوبی درک می کند، که هرچه فشار دشمنان خارجی بیشتر شود؛ حضور در صحنه، لازم تر و ضروری تر است و به حول و قوه ی الهی، آئین بزرگداشت جشنِ چهل سالگی انقلابِ را، پرشورتر و باشکوه تر از هر سال، برگزار خواهیم کرد.

" با افتخار به گذشته و امید به آینده" در بهاری دیگر، از انقلاب شکوهمند ایران عزیزمان، که آغاز دوران بالندگی و شکوفایی نظام است؛ بر خود لازم می دانم، ضمن گرامیداشت این حماسه ی بزرگ و غرورآفرین و یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب و شهیدان؛ چهلمین طلیعه فجر پیروزی انقلاب اسلامی را، به ساحت حضرت ولیعصر (عج) و مقام معظم رهبری و ملت عزیز ایران و به ویژه همکاران خدوم عرصه سلامت کشور تبریک گفته و درخواست کنم تا با اندیشه ای ژرف در آرمانها و ارزشهای این انقلاب، که بر مبنای اصول و مبانی اسلام ناب محمدی (ص) است؛ پیمانی از سرِ جان، با اهدافِ متعالی امام و شهیدان ببندیم و با حفظ وحدت و همدلی، در راه اعتلای مامِ میهن، تمام توان و تلاش خود را به کار بگیریم.

دکتر فربد عبادی فرد آذر
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 14 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر