معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه برگزار کردند. برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه با حضور رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ |
شورای مدیران معاونت بهداشت دانشگاه، با حضور دکتر گویا؛ رئیس مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت متبوع برگزار شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت شورای مدیران ستاد، مراکز و شبکه های بهداشت معاونت بهداشت  14 بهمن 97 در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد.

هفدهمین جلسه شورای مدیران  مورخ 14 بهمن  ماه با حضور دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشت دانشگاه، معاونین فنی و اجرایی و مدیران گروه های تخصصی معاونت بهداشت، مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های غرب استان تهران و همچنین روسای مراکز بهداشت غرب و شمال غرب تهران، به میزبانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد.

در این جلسه وضعیت بیماری سل در حوزه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و شهرستان شهریار و همچنین نقاط قوت و مسائل نیازمند پیگیری در ارتباط با پیشگیری و مبارزه با این بیماری مورد بحث و بررسی  قرار گرفت.

تشریح وضعیت بیماری سل در دانشگاه ایران با گزارش دکتر گل محمدی، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشت دانشگاه، آغاز شد.

وضعیت بروز سل در مصرف کنندگان مواد مخدر و همچنین مسائل و چالش های مربوط به پیگیری و درمان  این بیماران توسط دکتر یزدانی، پزشک متخصص بیماری های عفونی و فوکال پوینت بیماری های عفونی شهرستان شهریار، بیان شد.

در ادامه این برنامه حسن دوست، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان  شهریار ضمن تشریح وضعیت بیماری سل در 4 سال اخیر در این شهرستان، ارتقای این  برنامه را مستلزم همکاری و مشارکت بیشتر بخش خصوصی و دولتی و همچنین اجرای برنامه های مداخله ای در حوزه سلامت عنوان کرد.

در این برنامه روسای ادارات سل و ایدز وزات متبوع، ضمن اعلام رضایت از شریط موجود، اقدامات و فعالیت های انجام شده در خصوص پیشگیری و پیگیری درمان بیماری های سل و ایدز را  ارزشمند و موثر ذکر کردند.

اجرای برنامه کنترل عفونت در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه ها و خانه های بهداشت معاونت بهداشت دانشگاه توسط دکتر بحرالعلوم معاون اجرایی معاونت بهداشت، به عنوان یک برنامه جدید و یک ابتکار ارزشمند معرفی و تشریح شد.

در ادامه دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه و مراکز تابعه این معاونت را در زمینه مراقبت و کنترل بیماری های واگیر بسیار مطلوب ارزیابی نموده و همچنین به جایگاه برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در کشور اشاره کرد.

دکتر گویا در ادامه این برنامه ضمن تأکید بر لزوم ارتقاء آموزش پرسنل و پزشکان بخش خصوصی و دولتی، ارتقاء نظام ارجاع ، هماهنگی بین بخشی جهت بیماریابی، کشف مناطق پرخطر  و استفاده از ظرفیت های موجود در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه را به عنوان موثرترین عوامل در ارتقای و بهبود این برنامه معرفی کرد.

در آخرین بخش این برنامه، اقدمات و فعالیت های انجام شده در راستای پیگیری مصوبات جلسه قبل شورای مدیران بررسی شد.

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر