اجرای طرح پایلوت واکسیناسیون کودکان 24 تا 30 ماهه تحت پوشش دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، طرح پایلوت واکسیناسیون کودکان 24 تا 30 ماهه را اجرایی کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: کمیته هماهنگی اجرای طرح پایلوت پوشش واکسیناسیون کودکان 24 تا 30 ماهه دانشگاه علوم پزشکی ایران، سه شنبه 17 دی 97، در شبکه بهداشت قدس برگزار شد.

این برنامه با هدف بررسی پوشش ایمن سازی و نگرش جامعه نسبت به این مقوله، طرح ریزی شده و اجرای آن گام مهمی در تأمین سلامت کودکان و حذف بیماری های قابل پیشگیری با واکسن در کشور خواهد بود.

این کمیته با حضور دکتر هادئی کارشناس ایمن سازی معاونت بهداشت دانشگاه و کارشناسان شبکه ها و مراکز تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

دکتر هادئی، فرآیند اجرای برنامه را شرح داد و کارشناسان در جریان جزئیات اجرای طرح فوق قرار گرفتند.

در این طرح که به صورت فوری و تا 22 دی ماه اجرا می شود، تعدادی از کودکان 24 تا 30 ماهه شناسایی و پرسشنامه ارزیابی وضعیت واکسیناسیون برای ایشان تکمیل می شود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر