مدیر شبکه بهداشت و درمان قدس سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۱ |
دکتر سید حسین میر شریفی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان قدس، در نماز عبادی سیاسی این شهرستان سخنرانی کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، سخنران پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه  21 دی 97 بود.
وی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار و همچنین بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران گزارشی از عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس را در حوزه سلامت به نمازگزاران و مسئولین  ارائه کرد.

دکتر میر شریفی خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان در زمینی به مساحت تقریبا 25 هزار متر مربع و با پیشرفتی بالغ بر 50 درصد، در حال احداث است و در آینده ای نزدیک با راه اندازی کلیه بخش های تخصصی این بیمارستان، بسیاری از مشکلات درمانی مردم فهیم شهرستان مرتفع خواهد شد.

وی توصیه هایی در خصوص عدم مصرف دخانیات، به خصوص قلیان در سطح جامعه و خانواده و استفاده از تغذیه سالم با مصرف مواد غذایی بهداشتی و سالم ارائه کرد و خدمات ارائه شده به سالمندان را برشمرد و از ایشان خواست تا برای انجام آزمایشات و غربالگری های لازم به مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراجعه کنند.

خطیب نماز جمعه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا جوکار امام جمعه معزز شهرستان، از خدمات و تلاشهای بی شائبه دکتر میرشریفی و همکاران ایشان در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه تقدیر و تشکر کرد و دستاوردهای شبکه بهداشت را مثبت ارزیابی کرد.

توضیح اینکه بیش از 2000 تراکت و بروشور آموزشی تهیه شده توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس بین نمازگزاران توزیع شد.

دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر