برگزاری کمپین دو روزه ی اطلاع رسانی ایدز در شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ |
شبکه بهداشت و درمان قدس، کمپین دو روزه ی اطلاع رسانی ایدز را برای آتش نشانان این شهرستان برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: کمپین دو روزه ی اطلاع رسانی ایدز با شعار "برای آگاهی از سلامت خود، من هم آزمایش اچ آی وی می دهم"،  17 و 18 دی 97، برای  آتش نشانان این شهرستان برگزار شد.

این برنامه که با هدف اطلاع رسانی در خصوص بیماری اچ آی وی/ایدز، انگ زدایی و حذف باورهای غلط در خصوص این بیماری برگزار شد.

کارشناسان شبکه بهداشت قدس، اقدام به اطلاع رسانی و مشاوره به آتش نشانان و انجام تست تشخیص سریع از داوطلبین کردند. همچنین در خصوص علایم و نشانه های بیماری سل نیز آموزش های لازم ارائه شد.

گفتنی است، ، خدمات اولیه بهداشتی از جمله اندازه گیری توده بدنی، قند و فشارخون و غربالگری بیماری های قلبی عروقی به آتش نشانان ارائه شد.

دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر