برگزاری کارگاه کشوری احیای پایه شیرخواران و کودکان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه کشوری احیای پایه شیرخواران وکودکان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - کارگاه احیای پایه شیرخواران و کودکان با همکاری بیمارستان حضرت علی اصغر علیه السلام و با هدف بهبود کیفیت عملیات قلبی ریوی کودکان برگزار شد.

این کارگاه با هدف بهبود کیفیت عملیات قلبی ریوی کودکان و توانمندسازی پزشکان و کارشناسان هسته های  آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، سه شنبه 18 دی 97 و در سالن اجتماعات بیمارستان حضرت علی اصغر علیه السلام برگزار شد.

دکتر فرهاد فیروزبخت؛ مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت با تأکید بر اهمیت برنامه احیای پایه اطفال و تأثیر آن در کاهش مرگ کودکان زیر پنج سال، به بیان شاخص های مرگ کودکان در دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداخت و در خصوص اجرای کاربردی برنامه احیای پایه و اهمیت برگزاری این دوره در راستای تحقق هدف جهانی صفر شدن میزان مرگ کودکان زیر پنج سال تا سال 1410 مطالبی را عنوان کرد.

دکتر طلاچیان مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر علیه السلام، بر اهمیت برگزاری  دوره های مذکور برای هسته های آموزشی کشور، تأکید کرد.

در این کارگاه دکتر جعفرنژاد، دکتر خوش نژاد، دکتر محمودی نژاد و دکتر خسروی متخصصین طب اورژانس بیمارستان علی اصغر علیه السلام و خانم ملازاده، مسئول برنامه احیای معاونت بهداشت و هسته های آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور حضور داشتند.

در این برنامه، اهمیت اجرای برنامه احیای پایه شیرخواران و کودکان، لزوم انجام عملیات احیای سریع و موثر در برگشت موفق خودبخودی گردش خون و زنده ماندن کودک آسیب دیده با وضعیت عصبی سالم آموزش های لازم داده شد و توضیحاتی در خصوص زنجیره بقا یا حیات کودک و سلسله اقداماتی از جمله احیای سریع قلبی ریوی، دستیابی سریع به خدمات اورژانس و... ارائه شد و دلایل انتخاب توالی CAB نسبت به توالی قبلی ABC را عنوان شد.

همچنین به صورت عملی نیز، موارد مهم تمرین شد.

گفتنی است، در این کارگاه هسته های آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کرمان، قزوین، هرمزگان، ایلام، خراسان شمالی، زاهدان، زابل، تربت جام، تربت حیدریه و شوشتر حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر