برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری، تشخیص و درمان استئوپروز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ |
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگاه آموزشی پیشگیری، تشخیص و درمان استئوپروز را، با حضور مسئول برنامه ملی استئوپروز مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت برگزار کرد.

روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه - کارگاه آموزشی پیشگیری، تشخیص و درمان استئوپروز (پوکی استخوان)، با حضور مسئولین وزارت متبوع، دوشنبه 17 دی 97، در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.

در این کارگاه در خصوص اپیدمیولوژی استئوپروز در جهان و ایران، سیاست‌های کلان ملی و برنامه‌های مصوب  استئوپروز، اصول تشخیص و درمان این بیماری، ورزش و استئوپروز و همچنین رویکردهای پیشگیری و درمان آن، آموزش های لازم داده شد.

دکتر ابراهیمی مسئول برنامه ملی استئوپروز مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، تر روشنک عباسی فوق تخصص غدد و متابولیسم بزرگسالان، عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی قیطاسی متخصص حرکات اصلاحی، عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه شهید بهشتی سخنرانان ویژه این برنامه بودند.

سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که در سال 2050، حدود 530 میلیون نفر از جمعیت آسیا در سنین بالای 65 سال خواهند بود که با توجه به افزایش امید به زندگی و عوامل خطری مثل تغییرات الگوی تغذیه‌ای، کمبود ویتامین D و کلسیم و کم تحرکی، استئوپروز به یکی از مهم‌ترین مشکلات بهداشتی در این قاره تبدیل خواهد شد.

گفتنی است با توجه به پیشرفت تکنولوژی و گسترش خدمات بهداشتی درمانی که منجر به افزایش طول عمر بشر شده؛ روند همه گیری بیماریها از سوی بیماریهای واگیر به سمت بیماریهای غیرواگیر تغییر کرده و  باعث افزایش بروز این قبیل بیماریهای وابسته به سن شده است. پوکی استخوان از جمله بیماریهایی است که با تغییر الگوی جمعیتی، خصوصا در جوامع پیشرفته، ابعاد وسیعی یافته است.

دفعات مشاهده: 20 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر