پیام تبریک دکتر عبادی فرد آذر به مناسبت انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
دکتر فربد عبادی فرد آذر؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در پیامی، انتصاب دکتر جلیل کوهپایه زاده را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک گفت. متن پیام وی، این گونه است.

مقام معظم رهبری (مد ظله العالی): فلسفه وجود ما، خدمت به مردم است.

برادر بزرگوار جناب آقای دکتر جلیل کوهپایه زاده، بر خود فرض می دانم از سوی خود و خانواده بزرگ معاونت بهداشت دانشگاه، انتصاب مسرت بخش شما؛ برادر ارزشی، مؤمن و متعهد، در منصب سرپرست دانشگاه را تبریک بگویم.

این انتصاب؛ بشارت دهنده ی محیطی پویا و سرشار از شور و نشاط و نویدبخش افزایش فضای دانش و بینش، در کالبد همه علاقه مندان به دانشگاه است. یقین دارم، مدیریت اثربخش و توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جناب عالی، موجب ارتقاء، رشد و شکوفایی مجموعه ی بی بدیل مان را فراهم خواهد کرد.

بی شک دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز، به حضور عضوی از خانواده ارزشمند خویش، در این جایگاه می بالد و همواره در این مسیر دشوار، یاور و همراه حضرت عالی خواهد بود. امید دارم با واسطه آراستن ساحت علم به فضایل اخلاقی، بستر فعالیت های اثربخش و مطلوب در این حوزه، پر رنگ تر جلوه نماید.

از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون شما را در خدمتگزاری خالصانه، به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ در پرتو عنایات خاص حضرت بقیه الله الاعظم (عج) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خواستارم.

دکتر فربد عبادی فرد آذر
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر