برگزاری کارگاه استانی مدیریت اخبار خودکشی در رسانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ |
روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه – کارگاه استانی مدیریت اخبار خودکشی در رسانه، دوشنبه 17 دی 97  با همکاری معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی و در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

این کارگاه با هدف ارتقا و آگاهی اصحاب رسانه در حوزه حوادث و انتشار مربوط به اخبار خودکشی در رسانه های جمعی برگزار شد.

آقای دکتر خرازی در راستای سواد رسانه، نحوه پرداختن و انتشار اخبار در حوزه  خودکشی، مطالبی را ارائه و به نقد و بررسی اخبار منتشره در این راستا در رسانه های جمعی پرداخت.
وی افزود: چگونه رسانه های جمعی باید به عوامل و معیارها، با دید سلامت محور و روانشناختی به پدیده خودکشی بپردازند تا ضمن آگاه سازی سطوح مختلف جامعه و بدون ایجاد حساسیت خاصی، سبب آموزش و ایجاد رفتار پایدار در مخاطبان شود.

در پایان، حاضرین پس از بحث و گفتگو در خصوص مبانی مطرح شده و مطلوب دانستن مباحث، استمرار برگزاری دوره های آموزشی مشابه برای همه حوزه های خبری را خواستار شدند.

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر