تقدیر و تشکر رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۰ |
دکتر مسعود ناصری پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن بازدید از آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت، از دکتر فربد عبادی فرد آذر تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران پس از بازدید سه شنبه 20 آذر 97 از آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت، از تلاشها و خدمات حوزه بهداشت دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر ناصری پورر، ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای انجام شده در آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشت دانشگاه، راه اندازی این آزمایشگاه را اقدام خوب و پسندیده ای در جهت خدمت رسانی به مردم عزیز دانست و از تلاشها و خدمات دکتر عبادی فرد آذر و مجموعه معاونت بهداشت دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.

متن این یادبود به این شرح است.

بسمه تعالی
از زحمات معاون محترم بهداشتی و کلیه پرسنل و ریاست محترم آزمایشگاه در راه اندازی این واحد کمال تشکر و قدردانی را دارم. اقدام خوب و پسندیده ای در جهت خدمت رسانی به مردم عزیز می باشد. برای همه عزیزان، آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارم.

دکتر مسعود ناصری پور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 122 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر